MEDLEMMER

200 kr

Medlemmer kan frit bruge klubbens udstyr og baner og er velkommen til – mod betaling – at invitere andre med udefra til at spille. Der er to måder at gøre det på: Du kan enten leje en bane (max 8 personer) eller købe en gæstebillet pr spiller. (se anden boks). Du har som medlem ansvar for at åbne/lukke og behandle udstyret forsvarligt og erstatte ødelagte ting.

Betal for baneleje i webshoppen eller på mobilepay: 58475

BOOK EN BANE

FIRMAER & PRIVATE

400 kr.

Hvis du ikke er medlem kan du leje 1-17 baner med bolde, toilet/bad, terrasse og grill. Prisen indebærer en hjælper til at åbne/lukke, hjælpe med net, anden info og evt coaching, hvis I fx vil trænes eller spille turnering (min. 2 baner). Har du lejet baner før og kender rutinerne, kan du få rabat. Det kan du også, hvis du lejer et større antal baner.

Betal for banelejen i webshoppen eller på mobilepay: 58475

BOOK EN BANE

GÆST FOR EN DAG

50 / 75 kr.

Vil du spille med andre medlemmer eller deltage i en enkelt træning (aftal det med træneren) eller spille liga en aften, skal du købe en gæstebillet. Du skal på dagen kunne vise betalingen overfor ethvert medlem, der spørger om det. Vil du spille liga, så skriv også til den ligaansvarlige, så du bliver oprettet og kan tilmelde dig via ligasiden.

Gæst: 50 kr. via mobilepay ‘gæst’: 58 475

Ligagæst: 75 kr. Betal og registrer dig i webshoppen

SKOLER

50 kr pr elev

Skoler i Østjylland kan ganske nemt få fuldt eller delvist tilskud af ULF til forløb hos os: Klik her

  1. Kontakt os for at aftale antal, tidspunkt og forventninger til coach mv. Et typisk forløb varer ca. 2 timer.
  2. ULF dækker automatisk forløb på max 600 kr. Så er I ca 12 elever (600 kr), får I forløbet refunderet alene ved at søge om det. Dyrere forløb (fx hvis I er flere), skal ULF godkende. Men vi aftaler blot forløbet under forudsætning af godkendelse og afventer den, før vi går i detaljer.
  3. Vi sender efter forløbet en elektronisk faktura til skolen, som ULF senere refunderer. Læs mere om det her

Er I mange eller ønsker et længere forløb eller kender læreren rutinerne med net, toiletter, nøgler mv fra tidligere forløb og ønskes kun begrænset coach, kan vi aftale en lavere pris.

Book ULF-forløb