Crosstraining 

 Velkommen til Crosstraining in sand

Crosstraining-holdet er en blanding af crossfit og konditionstræning i sandet, der udfordrer endnu flere muskelgrupper end træning på fast gulv. Holdet begyndte som et pre-season tilbud i foråret til klubbens spillere (og andre), der ønskede at komme i form til sæsonstarten i maj. Holdet var en stor succes og fortsætter nu derfor gennem sommersæsonen fra maj til sidst i august. Der er minium én fast træning a en time hver lørdag formiddag, men det kan udvides alt efter interessen. Der er max 12 på et hold, men der oprettes flere hold, hvis det fyldes op.

Du tilmelder dig fra uge til uge via polls, som træneren ligger op i holdets facebookgruppe få dage før. I øvrigt en træner, der er uddannet crossfit-instruktør.

Crossfit er hård træning, men der altid god stemning, hygge og musik, når vi træner i Beach Park Aarhus midt ude i skoven på Vestereng. Kom og træn i det blødeste dejlige sand.

Tilmeld dig crosstraining på Facebook

Niveau og træningstider

Holdet er en blanding af beachvolleyspillere der vil supplere sin træning med lidt fysisk træning og andre der ikke spiller beachvolley, men søger crossfit i sandet. Træneren viser flere niveauer at lave hver enkelt øvelse på, så du selv kan finde et passende niveau at træne på. Holdet er et mix af begge køn alt efter, hvem der tilmelder sig ugens træning.

Det trænes med kettlebells, medicinebolde, håndvægte, reb og andet af klubbes udstyr.

Trænerteam

Find ham på Facebook

Bartek