Tumlebold (2-4 år)

 Velkommen til Tumlebold

Tumlebold er et hold for 2-4 årige (samt en forælder), der laver en masse forskellige aktiviteter i sandet med det udstyr, vi har. Sandet er dejligt blødt og fri for sten og andre skarpe ting. At bevæge sig i sand er noget, der virkelig træner motorikken for de små hoveder. Skal I med i sandet og tumle rundt?

Træningstider

Holdet træner normalt hver anden søndag fra 10.00-10.50 men pga sommerfeire osv er følgende søndage valgt ud frem til september. 20/5, 16/6, 30/6, 4/8, 18/8, 1/9

Sommersæsonen begynder første uge i maj og løber til sidst i august (der kan være ferieperioder for holdet). Vintersæsonen i Beachdomen er fra okt-marts.

I kan hoppe med, når I vil. Følg med inde i holdets facebookgruppe for at finde datoen for næste omgang tumlinge. I er velkommen til at prøve en gang, inden I køber kontingent for sæsonen.

Holdet er typisk medlemmer i klubben, der har fået børn. Men andre udefra er meget velkommen til at være med, hvis I savner en måske lidt anderledes, hyggelig børneaktivitet med jeres mindste børn. Når de bliver lidt ældre har vi også Ramasjang+, Kids og Ungdom.

Trænerteam

Find hende på Facebook

Michelle Bjerg