Velkommen til Dame 1 og Dame 1 Tour

Dame 1 er delt op i to hold, der begge rummer nogle af klubbens bedste spillere.

Dame 1
På Dame 1 er der plads til både de unge talenter, der stormer frem og rutinerede kræfter, der har spillet på et højt niveau i klubben i mange år, men hvor tiden ikke længere rækker til mere end 1 måske 2 ugentlige træninger.

Dame 1 Tour

På tour-holdet samles de spillere på dame 1 niveau, der spiller med på den danske beachvolleytour eller planlægger at gøre det i denne sæson og samtidig ønsker at træne for at udvikle sit spil. Det er også hensigten med holdet, at man kan danne hold på kryds og tværs og støtte og coache hinanden, når man er ude til tourstævnerne.

Niveau og træningstider

Holdet er en blanding af dygtige, erfarne spillere og unge talenter, der sigter mod toppen i beachvolley, der har det til fælles, at de har et højt stabilt niveau og typisk har niveau til Dame A rækken til ligaerne.

Der er ikke en formel tryout til holdene, men trænerne vil i løbet af de første uger efter sæsonstart i maj løbende vurdere, om spillerne har et tilpas ensartet niveau, eller om nogle bør henvises til et andet hold – omvendt kan der komme nye spillere til i løbet af sæsonen.

Sæsonen begynder første uge i maj (vintersæson i oktober) og slutter sidst i august. Træningstider mv. opdateres i ugerne op til sæsonstart.

Se træningsoversigten

Trænerteam

Find ham på Facebook

Milan Bodnár, Træner for Dame 1

Find hende på Facebook

Julie Jensen , Træner for Dame 1

Find hende på Facebook

Siv Lajlev, Træner for Dame 1 Tour

Find ham på Facebook

Vlad Poludiuc, Træner for Dame 1 Tour