VIP MEDLEM

Vi er nødt til at løfte i flok, hvis vi skal nå alt det praktiske som beachsæsonen kræver. Hvis du er villig til at hjælpe os, takker vi tilgengæld med et billigt og eksklusivt VIP-medlemskab og masser af good vibes. Se herunder eksempler på opgaver, vi har brug for hjælp til og skriv så til os på kontakt@aarhusbeachvolley.dk

ByggemandBobbers

Byggeudvalget sørger for at bygge ting i beachparken – typisk lidt større projekter såsom terasse, tilskuerbænke og indretning af containerne. Der er altid noget at lave, så er du lidt ferm med hænderne og vil bygge i godt vejr med andre hyggelige folk, så er dette VIP-opgaven for dig.

Ungdomsbuddy

Her står du og andre for at planlægge og afvikle aktiviteter for klubbens yngste medlemmer. Vi arbejder for at få flere unge ind i klubben, og for at give dem et stadig bedre tilbud både træningsmæssigt og socialt. Opgaverne dækker over at træne kids/unge og hjælpe til med egentlig sommerferiecamps. Har du lyst og evner i den retning, så skriv til os.

Fest & events

Vil du sammen med andre stå for noget socialt på tværs af truppene, så vil vi gerne samarbejde med dig. Det kan være en fest, grill-aften eller noget helt andet. Tænd fast op i grillen på ligaaftener. Vi er glade for initiativer der gør beachparken til et fedt sted at være – også når vi ikke liiige spiller beachvolley. Vi hjælper dig, men der skal være en tovholder.

Ligaansvarlig

Vil du sørge for, at ligaerne bliver afholdt på god vis? Du skal være dér, når der spilles liga og inden da have sørget for, at de tilmeldte er noteret på turneringsplanen ud fra point og seed, som beskrevet i reglerne for ligaerne. Det kræver, du logger ind i tilmeldingssystemet og efterfølgende også registrerer resultater. Du er ansvarlig for at tildele wildcards, og kan her spørge til andre til råds i vurderingen. Hvis du selv ofte spiller liga, er det en relativ nem opgave at være ansvarlig for ligaen, men en stor hjælp for os.

Træner

Vil du prøver kræfter med at træne? Der skal trænes alt fra nybegyndere, unge, strandbabes og løver og mere erfarne og de bedste spillere. Det er også en god måde at udvikle dit eget spil på. Vi har både brug for faste trænere, der typisk vil træne et hold 2 timer om ugen og ofte sammen med en anden træner. Men vi søger også vikarer, når de faste ikke kan pga ferie ell. Vi forsøger også at klæde vores trænere godt på til opgaven. Perioden er fra maj til ca midt august. Du kan langt hen ad vejen genbruge din egen træning, og vi forsøger at planlægge tiderne, så du træner enten før eller efter din egen træning.

Viceværter

Som vicevært i beacparken går du lidt til hånde og laver de mindre reparationer, der måtte blive nødvendige eller finder på de løsninger, der gør livet i beachparken nemmere. Ofte har vi også brug for en med en bil til at transportere ting og sager. Der er også brug for nogle, der tager ansvaret for, at parken holdes ren og pæn og evt gør bestyrelsen opmærksom, hvis noget ikke fungerer.