GÆST TIL MEDLEM

45 kr/time

Alle medlemmer kan frit booke baner og mod betaling invitere gæster med.. Du booker baner i Beachdomen via linket nedenfor. I må være op til 10 på en bane, sålænge der er 4 medlemmer eller betalende gæster på bookingen. Du har ansvaret for de skader du og dine gæster eventuelt er skyld i.

GÆST PÅ HOLD / LIGA

100 kr./gang

Deltag i enkelte træninger, ligaer eller på et spilhold ved at købe gæstebillet. Dog skal træner/kontaktperson på holdet godkende. Køber du en gæstebillet til liga (til dig selv eller den, du skal spille med) skal du huske at vise kvittering til ligaansvarlig på forhånd ved tilmelding (se under liga),

LEJ BANE

200 kr/time

Er du ikke medlem, kan du her booke en af vores 4 baner. I må være op til 10 på banen. Ønsker I privatundervisning med en af vores coaches eller baner til en sjov dag, polterabend, julefrokost eller firma teambuilding, så kontakt os på mail eller facebook.

FRIT SPIL MEDLEMSKAB

Hvis du forventer at spille mere end 5-6 gange (ca. 12 timer) henover vinteren, kan du med fordel melde dig ind i klubben som frit spils medlem fremfor at leje en bane hver gang. Som frit spils medlem, booker du baner gratis og er også velkommen til ligaerne hver søndag og øvrige af vores turneringer.