GÆST TIL MEDLEMMER

45 kr/time

Alle medlemmer kan frit booke baner og kan mod betaling invitere andre med udefra. Der er halv pris man-tors før kl. 16.30. Book en dag før, så vi kan nå at justere varmen, da der er køligt på visse tidspunkter. Du har som medlem ansvar for at åbne/lukke, behandle udstyret forsvarligt og erstatte ødelagte ting.

GÆST PÅ HOLD / LIGA

100 kr./gang

Du kan deltage i enkeltvise træninger, liga eller på et spilhold ved at købe en gæstebillet. Ved træning skal træneren godkende først. Vil du spille liga, skal du købe gæstebillet (et medlem kan købe for sin gæst) og bagefter skrive til den ligaansvarlige (se under liga på forsiden), så du/I kan blive tilmeldt.

LEJ BANE

200 kr/time

Er du ikke medlem, kan du her booke en af vores 4 indendørs baner. Ønsker I privatundervisning med en af vores coaches eller en vært/baner til en sjov dag, polterabend, julefrokost eller firma teambuilding, så kontakt os på mail eller facebook med jeres ønsker.

FRIT SPIL MEDLEMSKAB

750 kr./sæson

Hvis du ønsker at booke baner gratis og deltage i ligaturneringer, så ofte du vil, skulle du overveje at købe et frit spil medlemskab, så du slipper for at betale som gæst hver gang.