Jan Sørensen
Jan SørensenFormand
Ansvar for: Materialer. Udvikling af beachparken. Stævner. Ungdom.

Jeg var i 1993 med til at grundlægge ABC, og bortset fra få års pause var jeg frem til 2013 kasserer, og siden da formand. Dengang spillede vi på Den Permanente, så der er sket en del siden. Vi skal tilbyde aktiviteter til alle, der vil spille beachvolley, og vi skal kunne udvikle spillere, så de kan komme til DM, men det kræver fremover, at vi også kan tilbyde træning om vinteren.

Mie Kjer Thomsen
Mie Kjer ThomsenNæstformand
Ansvar for: Stævner. Medlemskontakt. Unge. Mødesekretær.

Efter er langt liv med elitefodbold tvang en knæskade mig til at finde en ny boldsport med godt fællesskab. I 2014 fandt jeg så glæden i beachvolley. Jeg vil gerne være med til at skabe et attraktivt beachvolleymiljø for alle niveauer og har fokus på både driften og udvikling af klubben.

Inge Hald Andersen
Inge Hald AndersenKasserer
Ansvar for: Økonomi. Medlemsregistrering.

Jeg har for år tilbage siddet i bestyrelsen med ansvar for ligaer og fester, men denne gang vil jeg som kasserer holde et skarpt øje med klubbens økonomi. Jeg er vild med beachvolley og spillede det også året rundt, indtil vi ikke havde råd til at leje hallen længere. Så den vil jeg arbejde for, vi får igen.

Mads Steffens
Mads Steffens Bestyrelsesmedlem
Ansvar for: Elite & talent. Trænere. Ligaer.

Jeg mødte tilfældigt Casper Bjerg på en strand i Løkken, hvor han tilbød mig plads i sin trup i ABC. Selvom min baggrund er i gymnastik, fangede jeg sporten ret hurtigt og fik blod på tanden. På tre år gik jeg fra at spille mixvolley med min mor til at spille internationalt og kæmper nu for at nå til DM. Jeg vil gerne have mere struktur i træningstruppene, forbedre faciliteterne og gøre ligaerne bedre.

Jeff Jørgensen
Jeff Jørgensen Bestyrelsesmedlem
Ansvar for: Kommunikation. PR. Trænere. Fundraising. IT. Indendørshal. Bookinger (skoler).

For fem år siden anede jeg ikke intet om beachvolley eller om ABC. Jeg kastede mig ud i det og har siden elsket sporten, og at det foregår udenfor. Jeg vil forsøge at tænke nyt og stort om klubben og gøre Beach Park Aarhus til stedet, hvor man kommer for at hænge ud, grine og grille på gode sommerdage, og hvor både de nye og de bedste spiller beachvolley.

Nanna Christensen
Nanna Christensen Bestyrelsesmedlem
Ansvar for: Sportsevents. Stævner. Kommunikation.

Jeg begyndte på dame intro-holdet tilbage i 2011 og har siden spillet beachvolley på livet løs, og spiller nu i elite-truppen. Beachvolley er en fantastisk sport, der har det hele, og helt overordnet vil jeg gøre mit til, at Aarhus Beachvolley Club er en nice klub at være med i.

Maiken Mikkelsen
Maiken Mikkelsen Bestyrelsesmedlem
Ansvar for: Udvikling af beachparken. Ligaer. Fundraising.

Jeg er ret ny i gamet med bare to år i sandet, men jeg elsker elementerne af holdsport, konkurrence, sammenhold, sjov og fest som beachvolley altsammen byder på. Mit mål er at gøre beachparken til et endnu bedre samlingssted med bedre faciliteter og rammer for både det sportslige og sociale.

Niels Heden Friis
Niels Heden Friis Bestyrelsesmedlem
Ansvar for: Elite & talent. Trænere.

Jeg begyndte med beachvolley for fem somre siden i Kolding og har min tredje sæson i ABC og spiller samtidig på ASV’s volleyhold i ligaen. Jeg vil gerne forbedre elitemiljøet og derudover fokusere på de sociale rammer på tværs af holdene. Som bestyrelse skal vi favne klubben bredt, som den store klub, vi er, og udnytte de mange ressourcer og kompetencer, der er i ABC.

Maria Busk Thomsen
Maria Busk ThomsenBestyrelsesmedlem
Ansvar for: Sportsevents. Sociale events. Modtagelse af nye.

Jeg spillede min første sæson beachvolley i sommer, så er helt ny i sporten. Jeg anede ikke, at beachparken fandtes, før jeg så et facebook-opslag. Jeg blev taget rigtig godt imod og blev hurtig grebet af spillet, stemningen og den fede kultur. Jeg vil stile mod, at Beach Park Aarhus forbliver et åbent og inkluderende samlingssted, der byder alle godt velkommen uanset niveau.

Marie Egebjerg
Marie Egebjerg Bestyrelsesmedlem
Ansvar for: Elite & talent. Trænere. Bookinger. Stævner. Indendørshal.

ABC har fostret mange nationale og internationale dygtige spillere, og det vil jeg arbejde for, at vi bliver ved med. Jeg begyndte i klubben som ungdomspiller, og har i de sidste 4 år spillet i elitetruppen og tør godt sige, jeg elsker sporten. Enhver, der har været i beachparken den rette sommeraften, ved, at du her får de sjoveste, hyggeligste og vildeste øjeblikke.

Anne Søndergaard
Anne Søndergaard Suppleant
Ansvar for: Introtræninger. Kommunikation. PR. Frivillige.

Jeg startede i Aarhus Beachvolley Club, da jeg flyttede til Aarhus for knap fire år siden. Som suppleant glæder jeg mig til at hjælpe bestyrelsen fra sidelinjen og give lidt tilbage til klubben, som gør så meget for mig. Jeg elsker stemningen i beachparken, og jeg håber virkelig, vi snart kan gøre beachvolley til en helårssport i Aarhus igen.

Lasse Trude Walther
Lasse Trude Walther Suppleant
Ansvar for: Unge. Materialer. Sociale events. IT. Fundraising. Indendørshal.

Jeg er opdrættet af forældre, der spillede volleyball, men indendørsudgaven fangede mig aldrig. Jeg har dog elsket beachvolley og begyndte at træne i ABC hen over vinteren i 2016 i en meget kold hal i Brabrand. Det blev heldigvis sommer igen, og jeg har siden trænet med Herre 3-truppen. Jeg vil gøre klubben og beachparken til et endnu bedre samlingssted og fællesskab – året rundt!

Helle Heide
Helle Heide Suppleant
Ansvar for: Frivillige. Modtagelse af nye.

Min passion for beachvolley begyndte på Idrætshøjskolen i Sønderborg og blev efterfølgende til to sæsoner i Odense Beachvolleyklub. Nu skal jeg så i gang med tredje sæson i Aarhus. Jeg er særligt optaget af det sociale og fællesskabet i klubben, som jeg håber at kunne være med til at højne, blandt andet så alle medlemmer får en varm velkomst.