MEDLEMMER

120/time

Medlemmer kan frit bruge banerne og er velkommen til – mod betaling – at invitere andre med udefra. Der er to måder: Du kan enten leje en bane (max 8 personer) eller købe en gæstebillet pr spiller på dagen (se anden boks). Du har som medlem ansvar for at åbne/lukke og behandle udstyret forsvarligt og erstatte ødelagte ting.

Betal for baneleje i webshop

PRIVAT/POLTERABEND

200/time

Er du ikke medlem, kan du leje baner med bolde, wc/bad, terrasse, grill og andet sandsportsudstyr. Du får en hjælper til at åbne/lukke, hjælpe med net og evt. træning eller turnering (min 2 baner). Har du lejet baner før og kender rutinerne, kan du få rabat. Det kan du også, hvis du lejer mange baner. Vi lejer også klubhuset ud på timebasis.

Betal for banelejen i webshop

GÆST FOR EN DAG

85 kr.

Er du ikke medlem, kan du alligevel spille med ved at købe en gæstebillet umiddelbart før spil ved mobilepay eller i vores webshop. Ved træning skal træneren godkende det. Vil du spille liga en aften, skal du købe ligabillet via webshoppen og bagefter skrive til den ligaansvarlige, så jeres hold bliver oprettet. Du kan som medlem købe gæstebilletten.

MobilePay (skriv gæst): 58475

Gæst og ligagæst Webshop

SKOLER

55 kr pr elev

Skoler i Østjylland kan ganske nemt få fuldt eller delvist tilskud af ULF til forløb hos os: Klik her

  1. Kontakt os for at aftale antal, tidspunkt og forventninger til coach mv. Et typisk forløb varer ca. 2 timer.
  2. ULF dækker automatisk forløb på max 600 kr. Så er I ca 12 elever (600 kr), får I forløbet refunderet alene ved at søge om det. Dyrere forløb (fx hvis I er flere), skal ULF godkende. Men vi aftaler blot forløbet under forudsætning af godkendelse og afventer den, før vi går i detaljer.
  3. Vi sender efter forløbet en elektronisk faktura til skolen, som ULF senere refunderer. Læs mere om det her

Er I mange eller ønsker et længere forløb eller kender læreren rutinerne med net, toiletter, nøgler mv fra tidligere forløb og ønskes kun begrænset coach, kan vi aftale en lavere pris.