MEDLEMMER

120/time/bane

Medlemmer kan frit bruge banerne og er velkommen til – mod betaling – at invitere andre med udefra. Der er to måder: Du kan enten leje en bane for prisen ovenfor (max 10 pers på banen) eller købe en gæstebillet pr spiller på dagen (se anden boks). Du har som medlem ansvar for at åbne/lukke og behandle udstyret forsvarligt og erstatte ødelagte ting. Skriv til os via facebook eller mail.

PRIVAT/POLTERABEND

200/time/bane

Er du ikke medlem, kan du leje baner med bolde, wc/bad, terrasse, grill og andre spil. Du får hjælp til at åbne/lukke mv. Vil I have en coach til at stå for træning, turnering, sjove småspil mv kan I booke det mod ekstra betaling. Har du lejet baner før og kender rutinerne, kan du få rabat. Det kan du også, hvis du lejer mange baner. Vi lejer også klubhuset ud på timebasis. Skriv til os på facebook eller mail.

GÆST TIL SPIL

100 kr.

Er du ikke medlem, kan du købe en gæstebillet før spil ved mobilepay eller i vores webshop. (gælder 2 timer). Ved træning skal træneren godkende. Vil du spille liga en aften, så køb gæstebillet dagen før og skriv til den ligaansvarlige, så jeres hold oprettes. Som medlem kan du selv købe gæstebilletten til gæster, men skal kunne vises frem.

MobilePay (skriv gæst): 58475

Gæst og liga Webshop

SKOLER

55 kr pr elev for 1,5-2 timer

Skoler i Østjylland kan relativ nemt få fuldt eller delvist tilskud af ULF til forløb hos os: Klik her

  1. Kontakt os for at aftale antal, tidspunkt og forventninger. Et typisk forløb varer 1,5-3 timer – evt tilbagevendende over flere uger.
  2. Søg derefter ULF om støtte. Det er nemt, og du får svar et par dage efter.
  3. Vi sender efter forløbet en elektronisk faktura til skolen. ULF betaler støttebeløbet til skolen senere. Læs mere her

Er I mange, ønsker et længere forløb eller kender læreren rutinerne med net, wc, nøgler mv fra tidligere forløb og derfor ikke ønsker ABC-trænere, kan vi aftale en lavere pris. Skriv til os på facebook eller mail.